Cart

Доставка и начини на плащане

Доставка:

„ КЛОГ“ ЕООД извършва доставка на поръчаните през електронния магазин www.klog.bg стоки чрез куриерска фирма СПИДИ АД на адрес посочен от клиента или в офис на куриерската фирма. Поръчките се доставят само на територията на България.

Срокът на доставка е в рамките на три работни дни след потвърждаване на приетата поръчка на клиента. Сроковете на доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Поръчките направени в работни дни до 16.00 ч. се обработват в рамките на същия ден, поръчки направени след 16.00 ч. се обработват на следващия ден, след като наш служител се свърже с Вас. Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник. При независещи от нас обстоятелства е възможно забавяне на срока на доставка. Когато клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в този срок,“Клог“ ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявените за закупуване стоки.

При доставката клиента може да избере допълнителна услуга  „ Тествай преди да платиш“, която позволява на клиента да отвори доставката в присъствието на куриера, да се увери в съдържанието й и да тества стоката, преди да заплати сумата по наложения платеж.

При поръчка на обща стойност над 99.00 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • Поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • Изделия с намаление или на разпродажба.

Плащане:

Клиентът заплаща поръчаните стоки в електронния магазин www.klog.bg , като използва един от следните начини на плащане:

  • чрез наложен платеж- плащане в брой на куриера при доставяне на поръчката;
  • чрез наложен платеж- плащане чрез ПОС терминал на куриера при доставяне на поръчката;
  • по банков път- превод на парични средства по сметка на „ КЛОГ“ ЕООД / като поръчката ще бъде изпратена след получаването на плащането/;
  • чрез дебитна/ кредитна карта като поръчката ще бъде изпратена след получаването на плащането/.

Банкова сметка:
Обединена Българска Банка АД
IBAN: BG64 UBBS 8002 1063 1406 40
BIC:  UBBSBGSF