Cart

Връщане и замяна

Замяна на стоки

Замяната на стоки, закупени чрез електронния магазин www.klog.bg е възможна в рамките на 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на получаване на доставката. Заявка за замяна на стока се подава писмено в свободен формат / текст на посочения от klog.bg електронен адрес за кореспонденция: contact@klog.bg.

 

Закупените стоки могат да бъдат заменяни за стоки от същия вид, както и за други, налични към момента в електронния магазин. При замяна, разходите за транспорт от и към „КЛОГ“ ЕООД са за сметка на клиента. Задължително е стоката, която искате да замените да бъде в оригиналната си опаковка, стоката да не е употребявана, зацапана или с нарушен търговски вид, и с придружени с касов бон или фактура.

 

След получаване на стоката, която желаете да замените, ще ви изпратим новата желана стока в рамките на 3 /три/ работни дни.

Връщане на стоки

Клиентът има право в срок от 14 работни дни от датата на получаване да върне стоките на „КЛОГ“ ЕООД съгласно чл. 55, ал. (1) от ЗЗП. Клиентът трябва да е съхранил стоките, да е запазен търговския им вид и всички етикети, да не е увредена оригиналната им опаковка. Клиентът трябва да приложи касовия бон или фактура за покупката на стоките, които връща.

 

При връщането на стоките разходите за транспорт са за сметка на клиента. При връщане на стоки, на клиента се възстановява само сумата за върнатите стоки по банков път. Заявка за връщане на стока се подава писмено в свободен формат / текст на посочения от www.klog.bg електронен адрес за кореспонденция: contact@klog.bg, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на приемане на доставката.

 

Заявката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да съдържа и лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката!